Château Teynac, Saint Julien 2010, AOC
Popis
Základní údaje
Hrozny byly sklízeny ručně, vinifikace v tancích a malolaktická fermentace a zrání v barrique soudcích po dobu 12 – 15 měsíců.
Doporučení k jídlu
Telecí či hovězí steak, dušené či pečené maso, výraznější sýry.
Náš tip: Magret de Canard (francouzská kachní prsa) rychle restovaná s pečenými bramborami na tymiánu.
| Barva | červená |
| Země | Francie |
| Region | Bordeaux |
| Odrůda | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
| Objem lahví | 0,75 l |
| Ročník | 2010 |
| Obsah cukru | suché |
| Obsah alkoholu | 13,50% |
| Potenciál/archivace | 8 let |
| Obsah alergenů | oxid siřičitý - podrobnosti viz obchodní podmínky |

