Miolo, Cabernet Sauvignon Quinta do Seival 2018
Popis
Základní údaje
Mechanicky sklízené a ručně selektované hrozny byly jemně odstopkovány a transportovány do nerezových tanků za pomoci gravitace, kde proběhla macerace za studena po dobu 4 dní. Poté alkoholická fermentace za kontrolované teploty 25 – 30°C, 4 – 6 x denně promíchávání, finál macerace. Odkalení pomocí gravitace, naprosto spontání malolaktická fermentace a následně zrání v amerických dubových sudech po dobu jednoho roku.
Doporučení k jídlu
Vhodné k hovězím steakům či pečením, případně k jehněčímu nebo vepřovému masu.
Náš tip: Biftek na zeleném pepři.
Barva | červená |
Země | Brazílie |
Region | Vale dos Vinhedos |
Odrůda | Cabernet Sauvignon |
Objem lahví | 0,75 l |
Ročník | 2018 |
Obsah cukru | suché |
Obsah alkoholu | 14,50% |
Potenciál/archivace | 8 let |